Redresoare HF stivuitoare Micropower SHARP economice

Redresoare HF stivuitoare Micropower SHARP economice


Descriere generala

Gama SHARP de redresoare pentru stivuitoare de la Micropower, este gama de redresoare HF (high frequncy) pentru cei ce nu doresc batai de cap in ceea ce priveste bateriile si nici nu au o flota prea mare de baterii sau de stivuitoare de gestionat.

Sunt disponibile configuratii pentru toate tipurile de baterii cu plumb, ventilate, gel, s.a.

Tehnologia HF este caracterizata de o eficienta energetica cu cel putin 25%-30% mai mare decat tehnologia veche ce utilizeaza transformatoare. In mod real, in functie de intensitatea utilizarii se plaresc singure in 1-2 ani doar din economia cu energie electrica, fara a considera si celelalte avantaje ce survin din incarcarea corecta a bateriei si prelungirea duratei de viata a acestora.  Sunt mult mai mici, ocupa mai putin loc in depozit, se pot fixa foarte usor pe perete si nu necesita sisteme de fixare foarte laborioase.

Tehnologia HF permite un control al incarcarii prin modificarea in permanenta a parametrilor de incarcare, astfel procesul de incarcare fiind unul extrem de sigur, protejand spatiul de lucru, dar si bateria stivuitorului.

Redresoarele SHARP inseamna redresor 24v, redresor 48v si redresor 80v pentru gamele comune, dar si alte valori pentru cele speciale.

Cel mai mare beneficiu adus de redresoarele Micropower HF este acela ca reduc costurile operationale ale activitatii prin cresterea duratei de viata a bateriilor si prin recuperarea bateriilor ce au fost incarcate pana la un moment dat cu redresoare cu transformatoare.

Se pot utiliza pentru incarcarea bateriilor de stivuitor CB, VNA, reach truck, order picker, etc.

Redresoarele SHARP sunt compatibile cu toate tipurile de baterii, Hawker, Hoppecke, Sunlight, Excide, etc, si poate inlocui toate redresoarele furnizate de producatorii de echipamente, Toyota, Jungheinrich, Still, Linde, etc.Subcategorii