Redresoare HF pentru stivuitoare Micropower ACCESS economice

Redresoare HF pentru stivuitoare Micropower ACCESS economice


Gama de redresoare pentru stivuitoare ACCESS de la Micropower este cea mai performanta gama de redresoare existente in piata la acest moment.

Redresoarele ACCESS sunt redresoare HF, extrem de eficiente din punct de vedere energetic, desi parand paradoxal, consuma mai putina energie electrica pentru un ciclu de incarcare, incarca bateria cu aproximativ 25%-30% mai mult, si toate acestea intr-un timp mai scurt. Avem deja descrise cateva avantaje operationale ale redresoarelor ACCESS. Redresoarele Micropower HF consuma cu pana la 30% mai putina energie electrica pe un ciclu de incarcare.

Redresoarele ACCESS se pot configura pentru a lucra cu toate tipurile de baterii, inclusiv cu cele cu GEL sau cu Litiu. Redresoarele ACCESS sunt reconfigurabile, in anumite conditii, putand avea mai multe vieti cu diferite echipamente.

Cea mai importanta caracteristica a redresoarelor pentru stivuitoare ACCESS este aceea ca dispun de un modul de comunicare radio. Comunicarea radio este utila in mai multe moduri. In primul rand se poate accesa microprocesorul redresorului pentru diverse setari si configurari. Un al doilea avantaj de comunicare se refera la conectarea redresorului cu sistemul de monitorizare (BMU) ce se monteaza pe baterie, oferindu-ne informatii actuale despre starea bateriei, informatii care particularizeaza incarcarea in functie de statusul baterie. Al treilea mod de comunicare se realizeaza intre mai multe redresoare ACCESS, formand un sistem de management al flotei de baterii. Ultimul beneficiu al disponibilitatii de comunicare se refera la conectarea tuturor dispozitivelor ACCESS, redresoare sau BMU-uri, la un ruter montat in camera de incarcare si care colecteaza toate informatiile si le trimite catre aplicatia GET Micropower, in Cloud. De aici se pot accesa toate informatiile despre flota de baterii, despre starea si uitlizarea flotei, despre problemele si anomaliile de functionare. Poate cele mai importante informatii sunt cele statistice ce se refera la modul de utilizare.

ACCESS este solutia completa de incarcare pentru baterii. ACCESS permite identificarea problemelor bateriilor, actioneaza autonom in vederea remedieri unora dintre probleme, alarmeaza persoanele responsabile prim mail, optimizeaza la nivel de flota consumul de energie electrica din retea prin stabilirea unor prioritati de incarcare si multe, multe alte functii.

Pe langa functiile disponibile, pe ACCESS se pot monta optional numeroase accesorii, precum sistemul de ”barbotare” cu compresor de aer, completare automata cu apa, sistemul de decuplare a bateriei de la redresor fara arc electric ce previne exploziile, posibilitatea de activa si dezactiva prin intermediul protocolului industrial CAN-bus, si altele. 

Redresoarele ACCESS inseamna redresor 24v, redresor 48v si redresor 80v pentru gamele comune, dar si alte valori pentru cele speciale.

Toate acestea au ca finalitate prelungirea duratei de viata a bateriilor de stivuitore  si optimizarea costurilor de exploatare si implicit a celor operationale.


Subcategorii