Piese de schimb baterii stivuitoare, elementi de schimb, baterii de schimb

Piese de schimb baterii stivuitoare, elementi de schimb, baterii de schimb


Piese de schimb pentru baterii si redresoare pentru stivuitoare


Nu toate reparatiile necesita interventia noastra, cu conditia sa aveti personal de intretinere responsabil si care lucreaza in cunostinta de cauza, asumandu-si toate riscutile in mod constient.

Din aceasta perspectiva, va punem la dispozitie piesele de schimb necesare pentru aceste activitati.

Gasiti in lista de produse cuple, cabluri, conexiuni dintre elementi, sisteme si componente pentru umplere centralizata a bateriilor, suruburi, dar si alte produse necesare sau recomandate pentru echipamentele dumneavoastra. Produsele propuse sunt filtrate de prin prisma experientei noastre si figureaza in acasta lista pentru ca, intr-un fel sau altul va adauga un beneficu in activitate.

Ca si recomandare, va propunem sa va focusati atentia pe produsele KIT in care activitatile ce presupun un anumit risc au fost deja efectuate de noi. Cablurile sunt deja sertizate, iar acestea au mansoane de cauciuc ce reduc uzura cablului la intrarea in cupla si previn insurtcirciutarea bateriilor.

Cablurile se pot configura la solicitarea dumneavoastra in orice configuratie de cupla, lungime a cablurilor sau cu alte elemente specifice.

Nu am prezentat elementii de baterie in lista de produse. In cazul in care aveti nevoie, va rog sa completati formularul atasat si va putem transmite ulterior si oferta. Din punctul nostru de vedere, schimbarea  elementilor sau a bateriilor se face doar dupa ce ne asiguram ca nu se mai poate face nimic pentru ele.

Nu ezitati sa ne comunicati ce cautati si nu gasiti in lista de produse.


ATENTIE!!

- SURUBURILE SPECIALE PENTRU BATERII SE STRANG NUMAI CU CHEIA DINAMOMETRICA!

- PAPUCII SI PINII DE LA CUPLE SE SERTIZEAZA NUMAI CU DISPOZITIVE SPECIALE PENTRU SERTIZAT! SE RECOMANDA DISPOZITIVELE HIDRAULICE.

- IN CAZUL IN CARE UNA DINTRE CUPLE, DE LA BATERIE SAU DE LA REDRESOR ESTE TOPITA, SE RECOMANDA SI SCHIMBAREA CELEILALTE, SI VERIFICAREA CELEI CE ESTE MONTATA PE ECHIPAMENT!

- CAND COMANDATI CONEXIUNI DINTRE ELEMENTE, ESTE EXTREM DE IMPORTANT SA ALEGETI SECTIUNEA CABLULUI POTRIVITA! Sectiunea cablului este trecuta in imediata apropiere a gaurii de fixare.
Subcategorii

Cupla cablu remorca camion

Cupla cablu remorca camion

Cuple pentru cabluri remorcaCuplele pentru alimentarea remorcilor pentru diverse scopuri sunt cuple ..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)