DCNU BWS sistematizarea alimentarii cu apa a bateriilor, camera de incarcare

DCNU Battery Watering Systems

 

Din activitatea practică din teren am înțeles cat de importantă este apa pentru baterii. Orice discuție despre baterii, despre întreținere, despre reparații, despre regenerare sau orice altceva pălește până când nu se pune ordine în modul în care este administrata apa, bateriilor.

Degeaba repari o baterie, schimbându-i jumătate de elemenți, dacă după reparație nu-i pui apă. Degeaba cumperi o baterie noua dacă același operator ignorant ”se ocupă” și de cea nouă. Regenerarea nu se referă și la urmele lăsate de utilizarea bateriilor fără apă. Regenerarea nu...

DCNU BWS reprezintă un sistem de furnizare responsabila, constanta, permanenta, semiautomată, simplificata a apei. Reprezintă o soluție de simplificare a alimentarii cu apa a oricărui tip de baterie astfel încât alimentarea cu apa sa devina cat mai simpla, cat mai puțin dependenta de cheful operatorilor de a-și face treaba, apa sa devina cat mai simplu de procurat, sa devina disponibila în cel mai scurt timp când stocul de apa se apropie de zona critica, sa genereze cat mai puține bătăi de cap colaterale, sa nu fie dependenta de disponibilitățile de cash din casă, sa nu devina dependenta de disponibilitatea unei anumite persoane din firma.

Prin DCNU BWS schimbam paradigma alimentarii cu apa, facem apa mult mai accesibila, o aducem mult mai aproape de baterie, reducem la minim implicarea operatorilor, creăm condiții ca apa sa ajungă mai des și mai ușor în baterie, simplificam procesul de achiziție, eliminam dezordinea din camera de încărcare, reducem costurile de reciclare a deșeurilor și ceea ce este cel mai important, ajutam bateria să-și atingă potențialul de viață, reducând costurile operaționale și operand în siguranța.

Indiferent cel fel de sistem de alimentare este montat pe baterie, manual sau BFS/Aquafill, avem o solutie de

Atât de multe lucruri noi, așa de multe beneficii, investiții minime.

BWS utilizat cu redresoarele MICROPOWER ACCESS reduce la minim implicarea operatorilor și automatizează complet procesul de încărcare bateriei inclusiv pe cel de alimentare cu apa.


Apa pentru baterii, apa deionizata, apa distilata

Apa pentru baterii, apa deionizata, apa distilata

Apa pentru baterii, apa reionizata, apa distilataDCNU Power oferă servicii complexe și complete pent..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)