GET Connect, Fleet Management pentru baterii de stivuitoare


GET Connect


Ce inseamna GET Connect?

GET Connect este tot ceea ce poate fi posibil in acest moment despre btaeriile dumneavoastra.

Se refera la cum sunt folsite baterile, la starea bateriilor, la starea redresoarelor, la cum sunt folosite, cine lucreaza bine, cine lucreaza gresit, daca sunt suficiente baterii sau daca sunt prea multe sau prea putine, cand o baterie incepe sa aibe probleme, cum s-a lucrat in ultima vreme, cum sunt aplicate produrile de incarcare/utilizare.

GET utilizeaza informatiile stocate in redresoarele ACCESS si in sisteme de monitorizare BMU ACCESS, acestea fiind dispozitive ce citesc, stocheaza si sharuiesc parametrii bateriilor.

                 

GET ofera un sistem extrem de elaborat de raportare de la nivel de baterie pana la nivel de flota.

GET utilizare un sistem de alarmare locala, in camera de baterii sau pe mail pentru persoana insarcinata cu gestionarea bateriilor.

GET este structurat pe 3 paliere, Free, On-Site, On-Line.

GET varianta free, utilizeaza o conexiune NFC si o aplicatie instalata pe telefonul mobil. Aplicatia instalata furnizeaza informatii despre starea curenta a baterie. 



GET On-site presupune logare, scanarea dispozitivelor cu telefonul mobil si transmiterea informatiilor in GET Cloud.  Informatiile si situatiile se pot vedea in portal

GET On-Line presupune utilizarea unui Gateway montat in camera de baterii ce colecteaza automat informatii de la redresoare si de la BMU-uri si le transmite automat in GET Cloud. Informatiile sunt stocate pe termen nelimitat, le structureaza si le integreaza in diverse modalitati de analiza. De aici sunt generate alarme si rapoarte.




Sistemul de analiza colecteaza si integreaza informatiile colectate de redresoarele ACCESS si BMU in 128 de parametrii cruciali despre baterie, despre flota si despre modul de utilizare a flotei de baterii.

GET Connect salveaza, mentine flota, optimizeaza flota,reduce costurile de exploatare,  optimizeaza activitatea operationala.











Nu sunt produse în această categorie.