GET Connect, Fleet Management pentru baterii de stivuitoare


GET Connect


Ce inseamna GET Connect?

GET Connect este tot ceea ce poate fi posibil in acest moment, ca si nivel informational. in legatura cu bateriile dumneavoastra.

Se refera la cum sunt folsite baterile, la starea bateriilor, la starea redresoarelor, cine lucreaza bine, cine lucreaza gresit, daca sunt suficiente baterii sau daca sunt prea multe sau prea putine, cand o baterie incepe sa aibe probleme, cum s-a lucrat in ultima vreme, cum sunt aplicate produrile de incarcare/utilizare.

GET utilizeaza informatiile stocate in redresoarele ACCESS si in sisteme de monitorizare BMU ACCESS, acestea fiind dispozitive ce citesc, stocheaza si sheruiesc parametrii bateriilor.

                 

GET ofera un sistem extrem de elaborat de raportare de la nivel de baterie pana la nivel de flota.

GET utilizare un sistem de alarmare locala, in camera de baterii sau pe mail pentru persoana insarcinata cu gestionarea bateriilor.

GET este structurat pe 3 paliere, Free, On-Site, On-Line.

GET varianta free, utilizeaza o conexiune NFC si o aplicatie instalata pe telefonul mobil. Aplicatia instalata furnizeaza informatii primare despre starea curenta a bateriei. GET On-site presupune logare, scanarea dispozitivelor cu telefonul mobil si transmiterea informatiilor in GET Cloud.  Informatiile si situatiile se pot vedea in portal

GET On-Line presupune utilizarea unui Gateway montat in camera de baterii ce colecteaza automat informatii de la redresoare si de la BMU-uri si le transmite automat in GET Cloud. Informatiile sunt stocate pe termen nelimitat, le structureaza si le integreaza in diverse modalitati de analiza. De aici sunt generate alarme si rapoarte.
Sistemul de analiza colecteaza si integreaza informatiile colectate de redresoarele ACCESS si BMU in 128 de parametrii cruciali despre baterie, despre flota si despre modul de utilizare a flotei de baterii.

GET Connect salveaza, mentine flota, optimizeaza flota,reduce costurile de exploatare,  optimizeaza activitatea operationala.

Ce informatii despre baterii sunt disponibile?


Alarme active:

O prima informatie este cea despre starea curenta a bateriei, o informatie vizibila extrem de rapid. Aici sunt afisate bateriile ce au alarme active, prea descarcate, fara apa sau dezechilibrate. Aceste imformatii nercesita atentie imediata din partea operatorului, fiind vorba despre actiuni curente ce nu implica interventgia service-ului.
Evolutia starii de incarcare / descarcare a bateriei:
Putem urmari cum au fost utilizate bateriile intr-o perioda de timp, putem observa care sunt provocarile operationale ce au consecinte asupra bateriilor, pute observa daca in flota sunt baterii nefolosite, daca sunt pea putine sau prea multe, putem vedea daca unul dintre echipamente este prea mult folosit si altul prea putin folosit.Evolutia temperaturii bateriei in timp:

Temperatura este cel mai mare inamic al bateriilor, utilizarea lor in regim cu temperatura ridicata, fara a se lua masuri speciale, reduc drastic durata de viata a bateriilor. Informatiile sezoniere sau accidentale despre temperatura bateriilor ajuta la imbunatatirea starii bateriei.Vreti sa stiti cate cicluri complete si cate incomplete au fost efectute cu bateriile?

Daca considerati aceasta informatie utila, si daca vreti sa imbunatatiti comportamentul operatorilor, o astfel de analiza statistice poate fi extrem de utila:Vreti sa stiti ce capacitate reala foloseste bateria?

Sistemul de monitorizare aduna si scade de fiecare data cand se incarca si se descarca bateria fiecare Ah ce intra si ce iese din baterie. Astfel avem o imagine exacta si clara despre capacitatea REALA a baterie.


Vreti stiti cat tine bateria, efectiv in timp de lucru, uitandu-ne in urma?

Un grafic similar ne poate spune cat a tinut bateria in fiecare ciclu de utilizare, exprimat in ore active de utilizare.


Avem la dispozitie mai mult de 140 de indicatori, KPI-uri, statistici simple sau complexe. Toate aceste variante acopera orice nevoie de cunoastere a bateriilor sau a flotelor de baterii.
Nu sunt produse în această categorie.