DCNU Battery Watering Systems

DCNU Battery Watering Systems


Apa, calitatea apei, lipsa apei, completarea corecta cu apa, disponibilitatea in orice moment, reduce pana la 30% problemele bateriilor.

O baterie ce nu ramane fara apa si ce este alimentata la momentul potrivit are toate sansele sa ajunga la potentialul ei de viata, 7-10 ani.

Din pacate realitatea este CRUDA. Bateriile, in Romania, au o durata medie de viata intre 3 si 5 ani.

Cruda si dureroasa, dar din pacate acolo unde acest fapt a fost insusit ca fiind normalitatea, acolo exista cea mai mare nepasare pentru baterii.

In aceste locuri, bidoanele cu apa sunt imprastiate peste tot, lipsesc furtune, lipsesc cuplele, apa se toarna direct din bidon, cuvele sunt pline cu acid, cuvele sunt sparte, acidul este imprastiat prin toata camera de incarcare, echipamentele sunt pline de acid, cuplele sunt slade si corodate, bateriile tin maxim 2-3 ore si multe alte probleme.

Cred ca am acoperit cea mai mare si cele mai comune probleme ale bateriilor in fraza de mai sus.

Toate aceste probleme au o cauza comuna si anume aceea a managemetului deficitar al alimentarii cu apa.


DCNU Battery Watering Systems, asigura variante de alimentare cu apa indiferent de marimea baterie, indiferent de tipul busoanelor de alimentare ale elementilor, manual sau automat (BFS/Aquafill), indiferent de numarul de baterii din flota, indiferent de regimul de lucru.

In extremis se poate merge pana preluarea activitatii de alimentare cu apa, prin conctarea furtunului cu apa la redresor, iar acesta controleaza alimentarea cu apa, la momentul potrivit in timpul incarcarii. Aceasta functie este posibila doar cu redresoarele Micropower, din familia ACCESS.


Cum vi se pare o camera de incarcare in care operatorul, dupa ce conecteaza cablul de alimentare, conecteaza si furtunul cu apa, iar dupa incarcare pleaca cu bateria incarcata si cu ”plinul” de apa facut?

Fara bidoane, fara griji legate de apa, fara pauze in alimentarea cu apa, si fara toate celelalte probleme descrise mai sus...


Cu DCNU Battery Watering Systems si Micropower ACCESS aceste lucruri sunt posibile.
Subcategorii

Apa pentru baterii, apa deionizata, apa distilata

Apa pentru baterii, apa deionizata, apa distilata

Apa pentru baterii, apa reionizata, apa distilataDCNU Power oferă servicii complexe și complete pent..

DCNU FILLER Multi3

DCNU FILLER Multi3

DCNU FILLER Multi3DCNU Filler Multi3 este un dispozitiv extrem de util și practic atunci când este n..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)