Intretinere baterii, verificari si reparatii periodice in regim de Full Service

Intretinere baterii, verificari si reparatii periodice in regim de Full Service


La fel cum pentru stivuitoare, in anumite situatii se justifica total existenta unui program de Full Service, la fel si pentru baterii si pentru redresoare.

Veti spune ca aveti Full Service si pentru baterii, si pentru redresoare, si pentru furci.. si pentru tot. Verificati, va rog, conditiile contractuale. Bateriile, redresoarele si furnicile nu sunt acoperite nici de catre garantie. Iar daca sunt prinse, sunt pentru ca asa a iesit bine la negociere. Am rezerve ca cei ce v-au promis acest lucru au cunostinte suficiente despre baterii, ca au personal dedicat pentru baterii, ca au instrumente dedicate si scule speciale.

Programul nostru de FS este dedicat aplicatiilor speciale, intense, acelora ce implica flote numeroase de baterii, lucrul in cel putin 2 schimburi si unde se folosesc baterii de schimb. In mare, acolo unde este extrem de usor a se pierde lucrurile de sub control, unde este imposibil de responsabilizat utilizatorul pentru un singur echipament, o singura baterie, unde este la indemana pasarea greselilor, a uitarii si a dezintereselui catre ”cealalta tura” si mai ales acolo unde oamenii se schimba foarte frecvent.

Ca si pentru echipamente, FS implica plata unei abonement lunar, pentru care furnizorul se obliga sa tina bateriile functionale si sa raspunda imediat la orice problema aparuta.

A tine bateriile functionale inseamna a face preventie, sa fie un back-up pentru intretinere si sa repare atunci cand este cazul. Deoarece programul de Full Service este conditionat de existenta si utilizarea echipamentelor Micropower ACCESS, un aspect important este acela al discutiilor initiale, inainte de achizitia echipamentelor, pentru a alege cele mai potrivite echipamente de incarcare, plecand de la reteaua electrica pana la numarul bateriilor, calitatea bateriilor si la dotarea camerelor de incarcare.

In cadrul obligatiilor contractuale, ne obligam sa avem pe stoc, toate piesele de schimb specifice flotei dumneavoastra, inclusiv redresoare si elementi de baterie.

Scopul unui astfel de program de Full Service pentru baterii si pentru redresoare este acela de a lucra in siguranta, de a asigura bateriilor conditiile in care acestea sa lucreze un timp cat mai indelungat, determinand costuri operationale cat mai mici si o competitivitate mai mare pentru dumneavoastra. 

Spuneam ca implicarea echipamentelor de incarcare si de monitorizare a flotei baterii Micropower ACCESS, este o conditie obligatorie, deoarece Micropower are cele mai performante sisteme ACTIVE de monitorizare. Cu ajutorul lor stim pana la nivel de jumatate de baterie ce se intampla cu fiecare baterie in parte. De exemplu, cand cele doua jumatati ale unei bateriei au tensiuni diferite, adica bateria este dezechilibrata, negresit, la urmatoarea incarcarea aceasta va intra AUTOMAT in proces de echilibrare.

Toate informatiile despre starea flotei de baterii si despre flota de redresoare sunt transmise catre aplicatia cloud Micropower GET, iar informatiile sunt convertite in rapoarte. In baza lor evidentiem anomaliile de utilizare, dimensionam corect flota ulterioara, identificam nevoi specifice pentru anumite tipuri de echipamente, educam si reeducam operatori, etc.

In ceea ce ne priveste, in functie de nevoi, putem interveni chiar pentru modificarea individuala a parametrilor de incarcare pentru fiecare baterie pentru o recuperare sau pentru pregatirea ei pentru o perioada de activitate mai intensa.

Fara echipamente Micropower ACCESS si fara aplicatia GET, programul este doar un program de intretinere preventiva care poate imprumuta in mod personalizat elemente din cel de Full Service.

Programele noastre de service sunt construite individual, in functie de situatia si nevoia specifica a fiecarui client sau a fiecarei locatii.

Va stam la dispozitie pentru orice intrebari aveti in aceasta privinta.


Nu sunt produse în această categorie.