Redresoare HF economice stivuitoare Micropower

Redresoare HF economice stivuitoare Micropower


Micropower Group este lider mondial in inovarea, producerea si implementarea de tehnologii in domeniul surselor de alimentare si in special al celor de incercare ale bateriilor industriale.

Cu mai bine de 30 de ani vechime, grupul suedez a revolutionat tehnica incarcarii bateriilor introducand numeroase sisteme inovative imbunatatind tot mai mult tehnologiile de incarcare.

Au fost primii care au pus experienta legata de algoritmii de incarcare pe platforme de incarcare HF, primii care au inteles noile limite oferite de aceste platforme si primii care au inteles avantajele tehlogiei HF renuntand complet la energofagele redresoare cu transformator. Redresoarele Micropower HF se platesc singure intr-un interval de 12-24 luni doar din saving-ul la energia electrica. Un ciclu de incarcare consuma cu 25%-30% mai putina energie electrica.

Produsele Micropower sunt compatibile cu orice baterie, indiferent de marime, indiferent de tehnologie, indiferent de capacitate sau tensiune, de la cele comune la cele speciale.

Leader in industrie, Micropower are o gama completa de redresoare si baterii cu Lithiu. Bateriile sunt construite in sistem modular, ce permite repararea bateriilor in locatia dumneavoastra fara a fi nevoie a duce bateriile, inapoi la fabrica. Controlul incarcarii si controlul bateriilor este o conditie absoluta pentru buna functionare a unui sistem cu Lithiu. Micropower pune aceeasi tehnologie si in redresor, dar si in baterie.

Micropower produce anual mai mult de jumatate de milion de redresoare pe care le livreaza la nivel global. Este furnizor preferat pentru cativa dintre producatorii de echipamente, printre care Toyota-BT si UniCarrier.

Filozofia de business este centrata pe client, considerand interesele economice si operationale ale acestuia. Astfel, Micropower pune la dispozitie cele mai economice redresoare, furnizeaza cele mai bune tehnologii de incarcare ale bateriilor si asigura pentru baterii cel mai lung timp operational la cel mai mic cost.

Redresoarele HF, consuma cu mai pana la 30% mai putina energie electrica pentru încărcarea aceleiași baterii, reducând consumul de energie electrică fiind extrem de economice.


Subcategorii

Invertor hybrid 3,5Kw Hawker, 24v, MPPT

Invertor hybrid 3,5Kw Hawker, 24v, MPPT

Invertor hybrid 3,5Kw Hawker, 24v, MPPT..

Invertor hybrid 5kw, 48v, MPPT

Invertor hybrid 5kw, 48v, MPPT

Invertor hybrid 5kw, 48v, MPPT..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)