Reparatii baterii, repartii redresoare

Reparatii baterii, repartii redresoare


Reparatii baterii, reparatii redresoare stivuitoare


Pentru unii este un mister ca bateriile se pot repara, pentru altii este un mister ca bateriile unerori nu se mai pot repara, pentru noi, nu mai sunt multe mistere legate de baterii si nici un mister legate de redresoare.

Orice proces de reparatie trebuie sa includa diagnosticarea bateriei, a redresorului si a modului de lucru al baterie. Bateria nu este un element mecanic la care daca se inclucuieste partea defecta si  intreg mecanismul redevine pe deplin functional. In cazul bateriilor orice anomalie aparuta la unul dintre elemente genereaza dezechilibre si la celelalte elemente. Orice intarziere a reparatiei va accentua problema. In cazul elementilor de baterie, orice inlocuire presupune ulterior o procedura de recuperare a celorlalti elementi afectati, de echilibrare si de aducere a tuturor elementilor la acelasi nivel.

De foarte multe ori, elementii sunt diagnosticati ca fiind defecti in mod eronat, fiind o varianta de a face profit intr-un mod foarte facil. Nu acuz pe nimeni de nimic, informatiile lipsind si de o parte si de cealalta, inlocuirea facandu-se sub aparenta sinceritatii.

Diagnosticarea presupune ulterior si gasirea unei explicatii pentru problema aparuta. Bateria cu plumb este extrem de rezistenta la abuzuri, iar o diagnosticare corecta si gasirea unei explicatii corecte de foarte multe ori poate amana schimbarea elementului. Ganditi-va ce inseamna sa schimbi un element fara sa ai o explicatie sau sa schimbi o baterie care ”nu mai tine”, problema aparand cu doar cateva zile inainte.

In perioada imediat ulterioara reparatiilor, bateriile trebuiesc observate si monitorizate. Inlaturarea celui mai slab element din lantul sabiciunilor poate scoate la iveala o alta problema, ce a fost tinuta limitata in manifestare de catre defectiunea initiala.

Reparatiile bateriilor necesita cunostinte, necesita practica, necesita scule, necesita intelegerea modului de lucru al bateriilor, necesita intelegerea intregului sistem. Bateriile nu sunt elemente mecanice, nu este suficient sa ai o cheie in trusa si sa stii s-o folosesti. Feriti-va de inginerii de service, care au target la piesele de schimb, si se pricep si la baterii. Bateriile sunt cele mai scumpe piese de schimb si cu dumneavoastra isi pot rezolva targetul pentru luna respectiva.

Va stam la dispozitie cu experienta noastra focusata doar pe baterii si redresoare. Nu exista operatiuni legate de acestea pe care sa nu le fi experimentat si prin care sa nu fi trecut. Este o bucurie de fiecare data cand gasim o situatie noua. Provocati-ne.

TOATE INTERVENTIILE SE FAC LA SEDIUL CLIENTULUI, astfel timpul de imobilizare al echipamentului scade la minimum. Bateria este reparata si ulterior urmarita in parametrii de utilizare normala.