Inchiriere redresoareHF economice pentru stivuitoare

Inchiriere redresoareHF economice pentru stivuitoare


Inchiriere redresoare


Posibilitatea de a inchiria redresorul este varianta de a iesi dintr-o situatie delicata, fie ca este vorba de transpaleta electrica, reach-truck, stivuitor sau VNA.

Fie ca redresorul vechi s-a stricat si dureaza pana de repara, fie echipamentul urmeaza sa fie vandut si nu mai renteaza investiile in el, fie trebuie relocat un echipament si nu exista un redresor pentru el, fie se aloca un echipament intr-un proiect si pentru el nu exista un redresor, fie ca se apropie o perioada de varf de activitate si nu aveti redresoare suficiente, sunt doar cateva motive extrem de comune pentru a inchiria pentru diverse perioade un redresor.

Redresoarele sunt dependente de un anumit tip de baterie, de o anumita tensiune, de o anumita capacitate. In situatiile temporare care apar destul de des este nevoie sa procurati un redresor doar pentru aceasta perioada. Achizitia unui redresor doar pentru a-l utiliza 3 sau 4 luni nu este rentabila, mai ales daca redresorul nu va mai fi utilizat ulterior si mai ales daca nu este compatibil cu nici o alta baterie din flota.

Redresoarele HF, consuma cu mai pana la 30% mai putina energie electrica pentru încărcarea aceleiași baterii, reducând consumul de energie electrică.


 Contactati-ne si comunicati-ne care sunt datele bateriei dumneavoastra, iar noi configuram un redresor din flota noastra pentru a lucra exact asa cum are nevoia bateria dumneavoastra sau asa cum cere aplicatia dumneavoastra.

office@dcnupower.ro


Subcategorii