Redresoare Micropower, generatie veche, MTM, STC, SMC

Redresoare Micropower, generatie veche, MTM, STC, SMCMICROPOWER, a oprit productia pentru redresoarelor cu transformator, considerand ca utilizarea acestor redresoare reprezinta o risipa de energie si pentru ca mediul si viitorul reprezinta o prioritate.


  


Toate aceste modele de redresoare, MTM, SMC, STC au fost inlocuite cu familiile de redresoare SHARP si ACCESS, acestea fiind redresoare cu tehnologie cu sursa in comutatie sau HF .

Pentru toate modelele vechi exista o varianta noua, pentru orice model vechi de redresor exista o solutie mult mai moderna.


Redresoarele HF consuma cu pana la 30% mai putina energie electrica pentru o incarcare.

Tehnologia HF ofera multe avantaje din perspectiva procedurilor de incarcare, putandu-se adapta tuturor nevoilor, tuturor tipurilor de baterii.

Incarcarea dureaza mult mai putin. Curentul de incarcare nominal se raporteaza la valori mai mici decat in cazul celor cu transformator.

In cazul incarcarii cu redresoare HF, bateriile consuma mai putina apa.

Tehnologia HF si algoritmiide incarcarcare cu posibilitati de control al tensiunii si al curentului, prelungesc semnificativ durata de viata a bateriilor.


Doar daca consideram savingul cu energia electrica, un redresor ce incarca o baterie in regim zilnic, ajunge sa se plateasca singur intr-un interval de 12-16 luni.

DCNU Power, ca reprezentant al Micropower in Romania, ofera suport pentru gasirea modelului nou cel mai potrivit.

DCNU Power, ofera servicii de reparatii si intretinere pentru toate modelele de redresoare MICROPOWER, vechi sau noi.
Nu sunt produse în această categorie.