Baterie stivuitor, transpalete electrice, reach-truck, 24v, 36v, 48v, 80v

Baterie stivuitor, transpalete electrice, reach-truck, 24v, 36v, 48v, 80v


Baterii de schimb pentru stivuitoare

Baterii 24v

Baterii 48v

Baterii 80v


Aici puteti accesa rapid zona unde sunt toate bateriile pentru stivuitoare, de toate tipurile

Bateriile pentru stivuitoare au asa de multe de spus despre cei ce le folosesc.

Sunt asa de multe ocazi in care ele cedeaza doar sa scape de tratamentele aplicate.

Bateriile sunt dispozitive electro-chimice ce prin intermediul unor reactii chimice reversibile disponibilizeaza energie electrica la descarcare si au nevoie de energie electrica pentru a face reactie reversibila si a ajunge statusul de incarcare.

Tineti minte, starea naturala a bateriei este sa fie descarcata, asta inseamna ca daca nu facem nimic, o abandonam, aceasta se va descarca, iar ca si consecinta a descarcarii aceasta se va ”sulfata”.

Bateriile au nevoie sa fie utilizate, incarcate, folosite si sa fie potrivite aplicatiei.

Daca aveti nevoie de stivuitor o data pe luna, nu se prteaza un echipament electric. cu siguranta bateria se va deterioara in mazxim un an sau doi, chiar daca veti avea impresia ca va fi functionala. Cu siguranta asa va fi in cazul in care mutati doar 2 paleti.

Ca in orice domeniu, exista mai mute calitati, mai multi producatori, mai multi furnizori mai multe variante de achizitii si mai ales si multe smecherii.

Bateriile sunt un punct  unde activitatea se poate gatui, unde lucrurile se pot opri, unde se pot genera costuri mari, unde se pot genera penalitati, locul unde toate planurile pot esua. Va imaginati si singuri ce inseamna o baterie in perioada Crăciunului sau a Pastelui. In aceste perioade toate bateriile sunt verzi precum Greench.

In 95% dintre situatii nu este vina lor, este vina oamenilor, a celor ce le gestioneaza, a celor ce le folosesc si a celor ce le repara.

Bateriile in aceasta perioada isi etaleaza toate slabiciunile, toate viciile, ne arata tot ce nu am facut bine restul perioadei, ne demonstreaza ca ceea ce am crezut noi , despre cum trebuie folosite bateriile, a fost gresit.

Este o perioada in care la fel de des cum auzim ca bateriile ”nu mai tin” ar trebui sa auzim ca ”nici anul acesta nu am inteles un gresit” si ca nu am gasit formula magica pentru utilizarea corecta a bateriei.

Deci, in cazul in care sunteti in situatiile de mai sus, va putem furniza toate tipurile de baterii pentru orice tip de echipament de stivuit, stivuitor, transpaleta electrica, reach-truck, order picker, VNA.

Indiferent de barndul bateriei vechi, indiferent de brandul echipamentului gasiti la noi bateria potrivita, asta dupa ce ne veti furniza toate informatiile necesare.

Baterii de 6v, baterii de 12v, baterii de 24v, baterii de 36v, baterii de 48v sau baterii de 80v, baterii cu plumb, baterii cu Gel, baterii cu Litiu orice gasiti la noi.


NU UITATI!

Cand o baterie se defecteaza este ABSOLUT obligatoriu sa verificati si redresorul!

Un redresor defect distruge o baterie la fel de usor ca un operator ignorant. Cand cele doua cauze se cumuleaza...

Bateriile nu tin doar 3 ani, nici doar 4 ani, o baterie intretinuta, verificata si reparata la timp trebuie sa tina 7-8 ani, cel putin.

Pretul unei baterii variaza intre 10% si 35% din pretul echipamentului.

Avem solutii pentru orice nevoi si pentru orice probleme aveti cu bateriile dumneavoastra.

Tot aici gasiti orice redresor va este necesar. Cele mai bune redresoare pentru o viata lunga bateriilor.


Poate ne auzim inainte ”sa va moara” bateria, poate mai putem face ceva pentru ea. Avem asa de multi clienti fericiti.

Si daca aveti nevoie de o baterie de schimb, oricare ar fi ea...


Asteptam solicitarea dumneavoastra si impreuna gasim bateria potrivita pentru stivuitor, baterie Toyota, baterie Jungheinrich, baterie Still sau orice brand aveti.

Pe mail, la: office@dcnupower.ro

La telefon: 0733223818
Nu sunt produse în această categorie.